Ingredienser
500 g tärnad kycklingfilé
1 gul lök (hackad)
2 st vitlöksklyftor (finhackade)
1 st röd paprika (tärnad)
1 st zucchini (tärnad)
200 ml matlagningsgrädde
2 msk tomatpuré
1 tsk paprikapulver
Salt och peppar efter smak
2 msk olivolja
Färsk persilja för garnering
Gör såhär
Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna på medelvärme. Tillsätt den hackade löken och vitlöken, och fräs tills de blir mjuka och genomskinliga.
Lägg i den tärnade kycklingfilén och stek tills den är gyllenbrun och genomstekt, cirka 5-7 minuter.
Tillsätt paprikan och zucchinin och låt allt fräsa ihop i 3-4 minuter tills grönsakerna mjuknar.
Blanda ner tomatpuré och paprikapulver, och rör om ordentligt. Häll sedan i matlagningsgrädden och låt såsen sjuda i 5 minuter tills den tjocknar något.
Smaka av med salt och peppar. Garnera med färsk persilja och servera.